To fullsatte busser kolliderte - politi og ambulanser kom ikke fram på E134

Vest politidistrikt: - Ingen skadd, men uoversiktlige forhold.

RØLDAL KL. 20.05 SØNDAG:  De to vogntogene og de to bussene fra Haukeliekspressen blokkerer fortsatt E134 - i høyre kant. Bare ti minutter etter at dette bildet ble tatt, laver snøen ned igjen. Webkamera: roldal.com.
RØLDAL KL. 20.05 SØNDAG: De to vogntogene og de to bussene fra Haukeliekspressen blokkerer fortsatt E134 - i høyre kant. Bare ti minutter etter at dette bildet ble tatt, laver snøen ned igjen. Webkamera: roldal.com. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Anslagsvis 100 passasjerer og andre berørte har ventet på politi og helsepersonell i nærmere en time etter en ulykke på E134 i Håradalen i Røldal etter at to busser og to lastebiler støtte sammen ved 18.30-tiden under svært vanskelige kjøreforhold.

Politiet fikk først melding om at det var to busser og et vogntog som hadde kollidert.

- Vi har seinere fått vite at det var to  og ikke et vogntog.  Begge bussene var fullsatt med pasasjerer, og flere ruter skal ha blitt knust, men ingen skal ha fått fysiske skader. Brannvesenet kom først til ulykkesstedet, mens den først ambulansen kom fram for kort tid siden.

- Politiets patrulje har ennå ikke kommet fram under de svært vanskelige kjøreforholdene med biler i veibanen på alle kanter. Det blåser, føyker snø, er mørkt og det er kuldegrader. Ganske uoversiktlig selv en time etter at vi fikk melding om ulykken, sier operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt til Dagbladet ved 19.30-tiden.

- Det er en semitrailer som har sklidd inn i en ekspressbuss, og så er det en annen trailer som kjørte inn buss nummer to på samme sted, sier vaktkommandør Sigbjørn Villanger ved 110-sentralen i Hordaland til Bergens Tidende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer