BRANN I KRAGERØ: Politiet evakuerer nå nærliggende boliger etter at det er oppstått brann i trebebyggelse i Kragerø sentrum.   FOTO: Jan Beylegaard
BRANN I KRAGERØ: Politiet evakuerer nå nærliggende boliger etter at det er oppstått brann i trebebyggelse i Kragerø sentrum. FOTO: Jan BeylegaardVis mer

To funnet døde etter storbrann i Kragerø

Politiet evakuerer flere boliger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To personer ble i 10-tida funnet døde etter en brann i Kragerø sentrum i morges.

De to  er ikke identifisert, opplyser operasjonsleder Terje Edvardsen i Telemark politidistrikt til NTB.

— Vi fikk melding om brannen klokken 4.51. To bygninger er totalskadd. I ett av husene er det tre leiligheter med til sammen tre beboere, sier han.

Ved 9-tiden søndag hadde brannmannskapene fått kontroll over flammene.

Telemark politidistrikt fikk melding brannen klokka 4.51 natt til søndag. Kort tid etter var det full fyr i to  hus i sentrum. Det er foreløpig ukjent hvor brannen startet.

-  Det er snakk om et område med tett trebebyggelse i Kragerø sentrum, sier operasjonsleder ved Telemark politidistrikt Vidar Aaltvedt.

- Det er fyr i to hus ved Torvgata 22 og i apotekbygget. Vi har evakuert tre personer og ingen er meldt skadet ennå, sa han i natt.

Situasjonen var uoversiktlig etter at den dramatiske meldingen kom.

- Det er fire ambulanser pluss luftambulanse på stedet. Brannvesenet er i full gang og vi har startet evakuering av området rundt, sa Aaltvedt til Dagbladet.no.

Kragerø sentrum er fullt av gammel trehusbebyggelse fra 17- og 1800-tallet.