To funnet døde i Narvik

Enda en person er funnet død etter brannen i Narvik. I går ble en mann funnet omkommet. To unge menn er savnet etter brannen, men politiet vet enda ikke om den siste personen er identisk med en av de savnede.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De to savnede er unge menn på 19 og 20 år, opplyser politifullmektig Astrid Nilsen i Narvik politidistrikt til NTB.

Hun forteller at politiet arbeidet under svært vanskelige forhold mandag ettermiddag og kveld. Vannet som ble brukt da brannen søndag ble forsøkt slokket, har frosset.

Politietterforskerne måtte derfor bruke mye tid på å tine opp deler av boligen før de kunne ta seg inn og gjennomføre nødvendig etterforskning. Etterforskningen på stedet ble innstilt ved 19-tiden på nyttårsaften, men gjenopptas tirsdag morgen. Politiet holder vakt på stedet natt til tirsdag.

En gutt på 19 år er tidligere funnet omkommet etter brannen i Narvik. Ei jente på 17 år ble funnet skadd. Tilstanden hennes var mandag kveld alvorlig, men stabil, ifølge politiet.

Store ressurser

Politiet har satt inn store ressurser for å finne årsaken til brannen. Fire etterforskere fra Kripos bisto mandag ettermiddag det lokale polit iet som arbeider med saken.

- Vi har satt inn store ressurser for å oppklare saken. Mye gjenstår og vi kommer til å fortsette utover nyttårskvelden, sa Nilsen.

Til sammen var det seks personer i huset da det begynte å brenne. Huset besto av to leiligheter. To personer kom seg uskadd ut av huset.

Rundspørring

Politiet fortsatte mandag ettermiddag en rundspørring blant naboene for å få opplysninger som kan bidra til å oppklare brannen. Politifullmektig Nilsen sier at brannårsaken fortsatt er ukjent.

Politiet er interessert i tips fra andre personer som kan ha vært i området i Kløverveien da brannen startet ved 2.30-tiden søndag.

(ntb)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer