To funnet døde i Oslo

En mann og en kvinne er funnet døde i en leilighet på Frogner i Oslo. En bekjent som hadde tilgang til leiligheten ringte til politiet og fortalte at de var skutt og drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet slo full drapsalarm etter at de fikk melding om at to personer var skutt og drept ved 19-tiden i kveld. Store politistyrker rykket ut og sperret av hele kvartalet rundt leiligheten i Odins gate på Frogner i Oslo. Bevæpnet politi i skuddsikre vester gikk inn i leiligheten.

Meldingen om drapene ble ringt inn av en bekjent av kvinnen. Han hadde nøkkel til leiligheten, men kom seg ikke inn fordi leiligheten var låst fra innsiden med en sikkerhetslås.

- Vi kan nå utelukke at noen andre enn de to døde har hatt noen med dette å gjøre, sier vaktleder ved Oslo politidistrikt Kjell Pedersen til Dagbladet.no. Han utdyper dette med at måten leiligheten var låst på og leilighetens beliggelse utelukker at noen andre kan ha hatt noe med drapene å gjøre.

Leiligheten var disponert av kvinnen som er funnet død. NTB melder at hun nå er identifisert som en 33 år gammel brasiliansk kvinne.

Ambulansepersonell var inne i leiligheten og konstaterte at de ikke kunne gjøre noe.

Politiet vurderte tidlig å gjennomsøke de fire etasjene i bygården, men tror nå at det kan ligge en personlig tragedie bak dødsfallene.

De har snakket med bekjente og naboer på stedet.

Politiet har dermed konstatert at det dreier seg om et drap og et selvdrap, men de vet foreløpig ikke hvem som drepte hvem, og hva som er bakgrunnen for episoden.

TO DØDE PÅ FROGNER: Politiet tror det ligger en personlig tragedie bak dødsfallene i Odins gate.