To funnet døde i Oslo

Politiet har funnet to døde personer i Bjerregaardsgate i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Funn på stedet indikerer at de to er døde som følge av en kriminell handling, opplyser Oslo politidistrikt på sine hjemmesider.

Det er foreløpig ingen mistenkte i saken, og politiet har begynt å spørre de rundt 175 beboerne på hybelhuset på St.Hanshaugen i Oslo.

- Vi står ved starten av en krevende sak, sier politiinspektør Terje Kristiansen i Oslo politidistrikt til NTB. Han sier at han foreløpig ikke har noen teori om hvem som kan ha drept studentene og hvorfor.

Begge de to døde er av asiatisk opprinnelse. Ifølge TV 2 Nyhetene skal det dreie seg om et kjærestepar, hvor jenta ble funnet kvalt og kjæresten skal ha vært påført flere knivstikk. Ifølge NTB skal de to studentene i begynnelsen av 20-åra, ha ligget døde på hybelen i flere dager. Paret kom til Norge i fjor høst.

Begge de døde er sendt til obduksjon, og politiet håper at det kan gi svar på noen av spørsmålene rundt dødsfallene.

- Vi fant to personer døde i leiligheten, sier seksjonssjef Christian Trampe-Ewert i samskipnaden OAS til Dagbladet.no.

To av hans ansatte tok seg inn i leiligheten i dag. De hadde blitt varslet av fetteren til en av de omkomne som var bekymret ettersom han ikke hadde hørt fra vedkommende på en uke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.