Hyttebrannen i Nordland

To funnet døde

Lokalt politi og Kripos går igang med nye søk etter hyttebrannen i Andøy kommune, hvor fire barn var blant fem savnede. Etter nattas søk, melder politiet om to omkomne.

- FRAKTET UT: - Arbeidet på branntomta er møysommelig, omfattende og vanskelig, sier innsatsleder Jørn Karlsen til pressen søndag 17. januar. Politiet i Nordland opplyser om funn av to omkomne i brannruinene etter hyttebrannen i Andøy kommune i Nordland. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Nordland opplyser om funn av to omkomne i brannruinene etter hyttebrannen i Andøy kommune i Nordland.

- Kriminalteknikere fra Nordland politidistrikt og Kripos startet i går ettermiddag opp arbeidet med å gå gjennom branntomta. De holdt på fram til kl 0200 natt til søndag. Da ble arbeidet avsluttet for natta. I løpet av disse timene ble det gjort funn av to personer som begge var omkommet, skriver politiet i en pressemelding.

De to personene som er funnet omkommet er ikke identifisert, men vil bli sendt til Universitetssykehuset i Troms for obduksjon og identifisering.

- Arbeidet på branntomta er møysommelig, omfattende og vanskelig. Lokale krimteknikere fra Nordland og Kripos er nå på plass igjen. De vil jobbe så lenge det er nødvendig, sier innsatsleder Jørn Karlsen i Nordland politidistrikt på en pressebrief klokka 12.

Politiet frykter at de tre personene som fremdeles er savnet også er døde.

De kan ennå ikke si noe om mulig brannårsak.

- Pri 1 er å finne de savnede. Når det er gjort, vil teknikerne gjøre undersøkelser for å avdekke brannårsak, sier Karlsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer