To funnet omkommet etter husbrann i Tvedestrand

Savnet siden fredag.

TO FUNNET: To personer er funnet døde etter at et bolighus i Tvedestrand brant ned til grunnen fredag.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
TO FUNNET: To personer er funnet døde etter at et bolighus i Tvedestrand brant ned til grunnen fredag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Agder politidistrikt melder på Twitter at to personer er funnet døde etter en brann i en villa i Tvedestrand på fredag.

Én kvinne og én mann har vært savnet siden brannen brøt ut tidlig fredag morgen, politiet fikk melding om brann 06.30 på fredag.

De omkomne blir transportert til Rettsmedisinsk institutt for identifisering, melder politiet. Krimteknikere har søndag jobbet med gravemaskin og hunder for å finne de savnede. Årsaken til brannen er fortsatt ukjent.

— Vi fortsetter etterforskningen på branntomta mandag, sier operasjonsleder i politiet Audun Eide til NTB.

Da brannvesenet og politiet kom til stedet, var annen etasje av huset fullstendig overtent. Huset ligger i et boligområde utenfor Tvedestrand sentrum.

- Det er snakk om godt voksne mennesker. Vår jobb nå, er å finne ut hvor de er. Vi er i gang med å forhøre oss med familie og kjente, sa Morten Tobiassen fra Tvedestrand lensmannskontor til Agderposten på fredag.

Dagbladet oppdaterer saken

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer