To funnet omkommet i boligbrann

Et ektepar i 70-åra fryktes omkommet etter brann utenfor Tondheim i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet ble varslet om brannen klokka 03 i natt. Et våningshus og en låve på Bratsberg gård utenfor Trondheim stod i lys lue. Brannen utviklet seg raskt, forteller operasjonsleder Atle Fagerli ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

På dagen i dag er to personer funnet omkommet etter storbrannen på Bratsberg. De døde vil trolig bli identifisert i morgen, melder NRK.

Den første personen ble funnet i et soverom, sier krimvakteder i Sør-Trødelag, Hans Vikhals til adressa.no.

Siden klokken 10 i dag morges lette politiets åstedsgranskere og brannmannskaper etter ekteparet i 70-årene. Politiet fryktet at de omkom i den voldsomme gårdsbrannen. 

Reddet seg ut

Ekteparets sønn, en mann i 40-årene reddet, seg ut fra våningshuset og ble sendt til St. Olavs Hospital. Beboerne i de to nærmeste boligene ble evakuert.

- Brannårsaken er foreløpig ukjent, sier Fagerli.

Slukket brannen

Brannvesenet var fortsatt på stedet ved 07.00-tiden mandag. Brannen er slukket, men politiet forteller at den var ganske omfattende. Både våningshuset og låven brant ned, og på grunn av høye temperaturer kan de ikke gå inn for å lete etter ekteparet.

- Det vil bli tekniske undersøkelser utover dagen når det bli lavere temperaturer på stedet, sier operasjonsleder Jan Steindahl ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer