Flyulykken i Rotterdam

To funnet omkommet

Personene er foreløpig ikke identifisert.

Siste nytt fra Dagbladet TV. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres.

- Nederlandsk politi har i løpet av helgen gjort funn av to omkomne personer. Spørsmål om detaljer rundt funnet må rettes til nederlandsk politi. Det skriver Vest politidistrikt i en pressemelding.

LETEAKSJON: Nederlandsk politi har helt siden ulykken inntraff lett etter de omkomne. Foto: Kaja Storøssen / Dagbladet
LETEAKSJON: Nederlandsk politi har helt siden ulykken inntraff lett etter de omkomne. Foto: Kaja Storøssen / Dagbladet Vis mer

De to er ikke identifisert, men det kan være de savnede etter flyulykken 5. juni.

Dagbladet har foreløpig ikke lyktes å komme i kontakt med nederlandsk politi.

Pårørende til de to savnede bergenserne er varslet. Norsk politi bistår med identifisering av de omkomne.

FANT RESTER: Dette fant de i søket etter flyet i kanalen i Rotterdam. Video: Håvard Tanche-Larsen Knutsen. Reporter: Kaja Storrøsten. Vis mer

Bistandsadvokat for de etterlatte, May Britt Løvik, bekrefter til Dagbladet at det dreier seg om Lars Haukeland (58) og Filip Haukeland (15).

- Det har vært mange tunge beskjeder å få, for familien i tiden etter flystyrten, sier bistandsadvokaten til Dagbladet, og legger til:

- Nå er de glad for at de oppfatter at deres kjære er funnet, og at de kan få dem igjen. Familien er takknemlig for den store innsatsen som er lagt ned for å oppnå disse funnene. Nå trenger familien ro til sørge.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer