To gjengmedlemmer siktet for bortføringer og «satanisk» drap på tenåringsjente

Gruoppvekkende sak i Houston.

DRAPSSIKTEDE: Miguel Alvarez-Flores (t.v) og Diego Hernandez-Rivera er siktet for drap og kidnapping av tenåringsjenter. Foto: Steve Gonzales / Houston Chronicle via AP / NTB scanpix
DRAPSSIKTEDE: Miguel Alvarez-Flores (t.v) og Diego Hernandez-Rivera er siktet for drap og kidnapping av tenåringsjenter. Foto: Steve Gonzales / Houston Chronicle via AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den siste tiden har politiet i USA arrestert en rekke gjengmedlemmer fra den beryktede og voldelige MS-13-gjengen.

Og før helgen måtte ytterligere to gjengmedlemmer møte for retten, siktet for kidnappingen av tre tenåringsjenter og drapet på den ene av dem, skriver Houston Chronicle.

«Satanisk» drap

16.februar ble ei ung jente, så langt kun identifisert som «Genesis», funnet liggende ved en fortauskant vest i Houston, med skuddskader i fjeset og brystet.

Jenta skal være 15 år, var liten og tynn og ble funnet av en mann som var på vei til skolen med barna sine tidlig om morgenen.

Drapet skal ha gufne undertoner. Den unge, uindentifiserte jenta skal ha blitt drept i et satanisk rituale, etter at hun skal ha vært respektløs overfor gjengmedlemmenes sataniske alter.

Det førte til at en av de to siktede mennene erklærte at de måtte ofre en sjel til «udyret».

En av de to som kom fra kidnappingen med livet i behold, ei 14 år gammel jente, har forklart etterforskerne at en av mennene skal ha gått fram til det sataniske alteret og tilbudt statuen som stod der en sigarett som et tilbud om fred.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer