Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- To gutter (14) ble fast på fjellhylle

Gikk seg fast i Reppadalen i Arna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): SISTE: Guttene er reddet, opplyser politiet overfor BA klokka 18.00. De er begge uskadet.

Klatregruppa fra brannvesenet og politiet er i Arna utenfor Bergen for å hjelpe to 14 år gamle gutter som har gått seg fast i fjellet.

- Guttene tok selv kontakt og har forklart at de verken kommer seg opp eller ned, sier operasjonsleder Kjersti Eidsnes i hordaland politidistrikt til Dagbladet.

14-åringene, som var på skoletur, kom seg bort fra resten av klassen. De er ikke skadd på noen måte.

- De har fått beskjed om å holde seg i ro og vente på at klatrere fra brannvesenet kommer opp til dem. Vi håper klatrerne klarer å hjelpe dem ned. Hvis ikke må vi forsøke å få flydd dem ned, sier Eidsnes.

Til BA., som først omtalte saken forteller hun at guttene befinner seg på noe som er tilnærmet et stup, og har fått beskjed om å holde seg i ro, sier Eidsnes til BA.

Det skal være greit vær i området som er i Arna, rett utenfor Bergen sentrum. Guttene befinner seg ikke langt fra turstien, og hjelpemannskapene vet nøyaktig hvor de befinner seg på grunn av mobiltelefonene deres, opplyser Eidsnes overfor Dagbladet.

Dagbladet følger saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!