To gutter lettere skadd etter at taxi kjørte på dem i skolegården

Begge innlagt på Haukeland sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En sju og en åtte år gammel gutt ble sendt med luftambulanse til Haukeland universitetssykehus ved 15-tida i ettermiddag etter at de ble påkjørt av en drosje på Adnamarka barneskole i Arna i Bergen.

Tilstanden deres ble da beskrevet som kritisk, men Helse Bergen opplyser nå at de er lettere skadd.

- Lå på bakken Politiet jobber nå videre med å finne ut av hva som har skjedd, opplyser operasjonsleder Terje Magnussen ved Vest politidistrikt overfor Dagbladet.

- Vi er kontakt med fører og følger opp ham. I tillegg foretar også ulykkeskommisjonen fra Statens Vegvesen sine undersøkelser, sier Magnussen.

Ifølge et vitne som avisa Bygdanytt har snakket med, lå de to guttene og solte seg da ulykken skjedde. Opplysningene er ikke bekreftet av politiet.

BA skriver at de var på stedet i ettermiddag og snakket med taxisjåføren.

- Jeg så ikke barna, sier han til avisa, og tilføyer at han mener de må ha ligget på bakken da ulykken skjedde.

- Lav fart - Det er ikke siktet noen i saken. Det er foretatt rutinemessig promilletest av føreren. Denne har politiet ikke fått svar på, opplyser operasjonsleder Magnussen overfor Dagbladet.

- Men det er per nå ingenting som tyder på uforsvarlig kjøring, fortsetter han.

- Hva vet dere om hendelsen?

- Det er blitt nevnt at en taxi som beveget seg i lav fart inn i skolegården kjørte over beggee barna. Begge barna var ved bevissthet etterpå, sier Magnussen.

Mange vitner Han forteller at det var en del vitner til stedet, og at politiet allerede har snakket med, eller vil snakker med dem.

- Pårørende var enten til stede eller er i ettertid blitt varslet, sier operasjonslederen.

Politiet fikk melding om ulykken ved 14.40-tiden.