MISTENKELIG DØDSFALL: Politiet på Romerike sperret i ettermiddag av en bolig på Skjetten etter funn av en død person. Foto: Lars B. Nyland.
MISTENKELIG DØDSFALL: Politiet på Romerike sperret i ettermiddag av en bolig på Skjetten etter funn av en død person. Foto: Lars B. Nyland.Vis mer

To innbrakt etter dødsfall på Romerike

Skal avhøres etter at mann ble funnet død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer er innbrakt og politiet har sperret av et hus på Skjetten i Skedsmo kommune på Romerike etter at en mann ble funnet død torsdag formiddag.

De to personene skal etter det Romerikes Blad erfarer, sitte på politistasjonen i Lillestrøm for å bli avhørt. Det skal være omstendighetene rundt funnet av mannen som er årsaken til at de to personene er innbrakt.

Mannen ble funnet omkring klokka 11.30, og det var AMK som meldte fra til politiet. Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall.

- Omstendighetene rundt dødsfallet fremstår foreløpig som uavklart, og politiet på Romerike har satt i gang etterforskning, opplyser jourhavende jurist Stian Sjølie Johannessen.

Han bekrefter at politiet har avhørt flere personer, og at flere vil bli avhørt samtidig som politiet venter på svar fra de kriminaltekniske undersøkelsene på stedet.

Huset der personen ble funnet, ligger i nærheten av overnattingsstedet Kasjotten. Politiet har ikke ønsket å gå ut med alder på den døde.

(NTB)