Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordre Jarlsberg Brygge

To jenter (16) påkjørt i Sande i Vestfold

Fraktes i ambulanse til Drammen sykehus. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To 16 år gamle jenter er påkjørt på en landevei ved Nordre Jarlsberg brygge i Sande i Vestfold, opplyser politiet fredag kveld.

De to fraktes til Drammen sykehus i ambulanse, opplyser politiet på Twitter. Ulykken skal ha skjedd da de to sammen med flere ungdommer gikk ut av en buss og ut i veien.

- Vi vet ikke så mye foreløpig, annet enn at begge er våkne. Vi prøver å finne ut hva som har skjedd, sa operasjonsleder Rune Hunshamar i Søndre Buskerud politidistrikt i 22.20-tida.

Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men politiet sier at begge er våkne og blir sett til av ambulansepersonell ved ulykkesstedet i Sandebuktveien.

Personen som kjørte bilen, er fortsatt på stedet, sier han. De foresatte er varslet.

- Det er foreløpig vanskelig å si hvordan det går med jentene. Foreløpig er det sagt at de er i slutten av tenåra, sa han da Dagbladet snakket med ham tidligere.

Politiet meldte om hendelsen på Twitter klokka 21.55.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling