To kioskran i Oslo

Politiet jakter på fire menn etter væpnede ran i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To kiosker i Oslo ble ranet med kort tids mellomrom i Oslo ved 20.20-tida i kveld.

Først ble det meldt om ran av Sværsvann storkiosk i Enebakkvegen på Klemetsrud. Seks minutter senere ble en kiosk på Grünerløkka også ranet.

- Ranerne i Enebakkvegen stakk fra stedet i en blå Ford Mondeo, som muligens ikke har registreringsskilter. Bilen forsvant utover mot grensa til Follo, og politiet der bistår oss i søket, sier operasjonsleder Runar Skarnes ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Ved begge ranene brukte gjerningsmennene pistol. På grunn av den korte tiden mellom ranene, utelukker politiet at ranene er gjennomført av de samme, men mistenker at de kan ha en annen kobling.

Politiet har ennå ikke oversikt over hva ranerne fikk med seg.

Etter ranet av Sværsvann storkiosk etterlyser politiet to menn. Den ene blir beskrevet som rundt 185 cm, maskert og med norsk utseende. Person to er beskrevet som liten og spinkel.

- Narvesen-kiosken i Thorvald Meyersgate på Grünerløkka ble også ranet av to menn, som stakk unna til fots. Vi har fått signalement på en av dem: solbriller, sort skjerf, blå boblejakke, jeans. Han skal være kraftig, og rundt 190 cm høy, sier operasjonslederen.

RAN: Narvesen-kiosken på Grünerløkka ble ranet av to menn som stakk av til fots. Foto: Kyrre Lien
RAN: Narvesen-kiosken på Grünerløkka ble ranet av to menn som stakk av til fots. Foto: Kyrre Lien Vis mer