Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To knivstukket i Haugesund

En 31 år gammel mann ble knivstukket i ryggen, og kameraten ble stukket i hånda.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 31 år gamle mannen ble oppsøkt av tre personer i sitt hjem i Haugesund litt før klokken 17 i ettermiddag.

Follekniv

- Han ble ble stukket to ganger i ryggen med en follekniv. Kameraten hans forsøkte å hjelpe, og ble stukket i hånda, forteller operasjonsleder Svein Roald Vikse ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Dagbladet.no.

Det var den knivstukne 31-åringen som selv som varslet politiet klokken 16.47. Da politiet kom til stedet, var gjerningsmennene kjørt, men de ble pågrepet på Karmøy like etterpå.

- Mannen som ble stukket i ryggen, er alvorlig, men ikke livstruende skadet, og kameraten har mindre alvorlige skader i hånda, forteller operasjonsleder Vikse.

Politiet vet foreløpig lite om bakgrunnen for overfallet, men tror de involverte kjenner hverandre.

Årsaken ukjent

- Det er nok ikke tilfeldig at han ble oppsøkt i sitt hjem i Haugesund, men vi vet foreløpig ikke noe om årsaken, sier Vikse.

Både de knivstukne og de pågrepne mennene skal være av utenlandsk opprinnelse, og alle er bosatt på Karmøy eller i Haugesund.

Mannen som er hovedmistenkt for knivstikkingen, er 30 år, og de to andre pågrepne er 21 og 25. Alle har status som mistenkt i saken. Det skal ha vært flere vitner til knivstikkingen, og politiet fant kniven som ble brukt, på åstedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media