Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To kvinner funnet døde

Politiet på Elverum har bedt om hjelp fra Kripos.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Hedmark mottok i 17-tida i ettermiddag melding om at to voksne kvinner var funnet døde i en rekkehusleilighet i Elverum.

Politiet har sperret av deler av borettslaget og holder i kveld på med en dør-til-dør aksjon blant beboerne.

Politiet holdt en pressekonferanse i kveld, men er svært sparsomme med opplysningene i saken. De vil ikke si om ofrene har ytre skader eller hva de mener er dødsårsaken.

- Vi har ingen mistenkte i saken og jakter ikke på noen drapsmann. Identiteten til kvinnene vil ikke bli avklart før i morgen, sier Odd Henning Svalheim, konstituert politimester ved Hedmark politidistrikt 

Kripos innkalt

- Vi anser dødsfallene som mistenkelige, og har iverksatt taktisk og teknisk etterforskning for å få klarlagt hendelsesforløpet. I tillegg har vi bedt om teknisk bistand av Kripos, sier Svalheim.

Det er foreløpig ikke klart om begge kvinnene bodde i rekkehuset eller hvilket forhold de hadde til hverandre.

- Det var pårørende til eieren av rekkehuset som varslet politiet. Men identiteten til de to døde kvinnene er ikke fastslått, understreker Svalheim.

STOR ETTERFORSKNING: Politi rykket i ettermiddag ut til rekkehusfeltet sørøst for Elverum. Foto: Scanpix
STOR ETTERFORSKNING: Politi rykket i ettermiddag ut til rekkehusfeltet sørøst for Elverum. Foto: Scanpix Vis mer

Det vil bli foretatt obduksjon i morgen, og det vil hjelpe til med å fastslå dødsårsak og hendelsesforløp, opplyser politiet i kveld.

Rolig rekkehusfelt

Rekkehuset ligger i Grøndalen borettslag i bydel Mastmoen, omtrent to kilometer sørøst for Elverum sentrum. Området skal være et rolig nabolag med mange eldre beboere.

Politiet har sperret av området og avhørt beboerne i området. De avventer videre tekniske undersøkelser til Kripos er på plass, sannsynligvis i morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media