Kragerø:

To kvinner funnet døde

To kvinner i 20- og 60-åra er funnet døde i en bolig i Kragerø. Politiet etterforsker saken som mistenkelig dødsfall.

FAMILIERELASJON: Politiet etterforsker dødsfallet til to kvinner som ble funnet på en adresse i Kragerø andre juledag. Foto: Theo Aasland Valen
FAMILIERELASJON: Politiet etterforsker dødsfallet til to kvinner som ble funnet på en adresse i Kragerø andre juledag. Foto: Theo Aasland Valen Vis mer
Publisert

Mandag kveld ble to kvinner i 20- og 60-åra funnet døde i en bolig i Kragerø. Politiet rykket ut etter en bekymringsmelding fra noen som ikke fikk tak i en av de omkomne.

Politistasjonssjef i Kragerø Øystein Skottmyr opplyser til Dagbladet at de to kvinnene har en familierelasjon, men ønsker ikke utdype noe mer utover det.

- Det er ingenting som tyder på at det har vært noe straffbart, men vi vet ikke årsak før vi har opplysninger fra krimteknikere. Derfor behandles det som et mistenkelig dødsfall, sier Skottmyr.

Det var i 23-tiden mandag kveld at nødetatene rykket ut til en bolig på Levangsheia i Kragerø. To kvinner ble funnet livløse på stedet, og de ble kort tid seinere ble erklært døde av helsepersonell.

Skottmyr vil ikke gå inn på hvor lenge de to kvinnene kan ha vært døde.

Overfor NTB forklarer Skottmyr at de to er norske statsborgere og ikke kjent for politiet fra tidligere.

- Politiet fortsetter å etterforskingen på stedet og venter på rapport fra rettsmedisinsk, opplyser politistasjonssjefen.

Politiet vet på nåværende tidspunkt ikke noe om dødsårsaken og at de ikke vil kunne si noe om det før en obduksjonsrapport foreligger. Det er ikke klart når en foreløpig obduksjonsrapport vil være klar.

Har du et tips til denne saken? Send til Dagbladet her eller ring oss på 24 00 00 00!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer