To kvinner i 40-åra skutt på en privatadresse i Vest-Agder

Mann i 50-åra er siktet for drapsforsøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Har du bilder eller video? Send til oss på MMS til 2400 eller 2400@db.no!

(Dagbladet): Politiet i Agder fikk melding om en skyteepisode på en adresse i Lindesnes kommune i Vest-Agder klokka 07.20 i dag tidlig.

Da de kom til stedet, fant de to kvinner i 40-åra med skuddskader og en mann i 50-åra.

- Han ble pågrepet der episoden har skjedd. Mannen er en kjenning av politiet, sier fungerende politistasjonssjef Nils Olaf Holbek til Dagbladet.

- Det er uklart om den formelle siktelsen er tatt ut ennå, men han er siktet for drapsforsøk, opplyser Holbek til Dagbladet klokka 11.55.

En alvorlig skadd Begge kvinnene er fraktet med ambulanse til Sørlandet sykehus i Kristiansand.

FANT TO KVINER:  To kvinner ble i dag funnet skutt på en adresse i Lindesnes kommune. Politiet pågrep en mann på stedet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
FANT TO KVINER: To kvinner ble i dag funnet skutt på en adresse i Lindesnes kommune. Politiet pågrep en mann på stedet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

- Sykehuset opplyser at begge kvinnene er kritisk skadd, sier Holbek til Dagbladet.

Han vil ikke gå inn på om det er en relasjon mellom de to skutte kvinnene og den antatte gjerningsmannen. Politiet vil ikke bekrefte om de fant våpenet på åstedet, eller om noen av de tre bor på adressen.

- Vi vil ikke gå ut med detaljopplysninger, av hensyn til den videre etterforskningen, sier Holvik til Dagbladet.

Det var også en fjerde person på stedet, som er bragt inn som vitne i saken. Det er ikke foretatt avhør av siktede per 15.00 i dag. Han har heller ikke fått oppnevnt en forsvarer.

Krimteknikere til stedet Politiet vil utover dagen få krimteknikere til boligen i Lindesnes kommune.

- Vi driver nå taktisk og teknisk etterforskning, og vil ha krimteknikere på plass i løpet av dagen. Vi skal også avhøre aktuelle personer, sier Holvik til Dagbladet.

Politiet fikk melding om hendelsen over telefon klokka 07.20 i dag tidlig, men det er ennå ikke klart hvem som meldte fra til politiet.

- Noen har ringt etter ambulanse og bedt om bistand. I meldinga så kom det ikke fram at to personer er skutt. Det ble klart da vi kom fram, sier Holbek til Dagbladet.