To kvinner og sju barn funnet døde i California

To kvinner og sju barn er funnet drept i California. En man som kan være faren til barna er mistenkt for drapene, skriver avisen The Fresno Bee.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

San Francisco: En 57 år gammel mann som ifølge politiet kan være faren til alle barna, ble arrestert i huset fredag. Politiet fant alle likene liggende hulter til bulter i et soverom i huset i Fresno. I et annet rom lå det ti likkister.

Ett til åtte år gamle

- Det kan være snakk om et slags ritual, sier politisjefen i Fresno, Jerry Dyer til avisen. En mann som identifiserte seg som svigerbroren til den arresterte mannen, sier til avisen at 57-åringen «trodde han var Gud».

Det er ennå ikke fastslått om de to kvinnene, en i 20-årsalderen og en på 17 år, og barna som var mellom ett og åtte år, ble drept. Myndighetene har heller ikke gått ut med informasjon om ofrenes identitet.

Det er heller ikke kjent hvor døden inntraff, om det skjedde i huset der de ble funnet eller et annet sted. En av naboene sier hun hørte to eller tre skudd bli løsnet fredag ettermiddag, og en polititjenestemann sier at noen av de døde barna og kvinnene så ut til å ha blitt skutt.

Politiet sier den arresterte 57-åringen hadde blod på skjorta da han ble tatt.

Foreldrerett

Tidligere på dagen fredag, rundt klokka 14.30 lokal tid, kom politiet til huset for å finne ut av en krangel om barnesamvær. De to kvinnene fortalte politiet at de hadde gitt den arresterte mannen foreldreretten til barna sine, men at de ville ha barna tilbake. Det skal mannen ha motsatt seg.

Andre kvinner sier de overlot sine barn til mannen, opplyser amerikanske myndigheter til avisen.

Da politiet kom til huset fredag kveld klokka 22 lokal tid løp mannen inn i huset og stengte døra. Myndighetene ba om hjelp fra spesialstyrker, og etter to timer kom mannen ut og overga seg.

(NTB)