To kvinner omkom i møteulykke på MC. Bilfører siktet for uaktsom kjøring

På E134 i Rogaland.

DØDSULYKKE:To personer omkom da en motorsykkel og en bil kolliderte på E134 ved Grinde i Tysvær kommune søndag ettermiddag.
Foto: Kjell Bua / NTB scanpix
DØDSULYKKE:To personer omkom da en motorsykkel og en bil kolliderte på E134 ved Grinde i Tysvær kommune søndag ettermiddag. Foto: Kjell Bua / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Like etter klokka 17 i dag fikk politiet inn en rekke meldinger om en trafikkulykke på E134 ved Grinde i Tysvær kommune.

Det ble fort konstatert at det dreide seg om en møteulykke mellom en bil og en motorsykkel. Både passasjer og fører av motorsykkelen døde i ulykka.

Føreren av ulykkesbilen har i kveld fått status som siktet for uaktsomt kjøring etter Veitrafikklovens paragraf 3, melder NRK.no.

Ikke mistanke om promille - Bilsjåføren er siktet for uaktsomhet for å ivareta hans rettigheter. Det er tatt prøver av ham, og førerkortet hans er beslaglagt. Det er ikke mistanke om at han har kjørt i påvirket tilstand, sier politiets operasjonsleder Håkon Tornes til NTB.

Det var en familie som satt på i bilen, disse blir tatt hånd om av et kriseteam. Klokken 19.20 var veien fortsatt stengt, og Tornes. Veien ble gjenåpnet like før klokka ti søndag kveld.

De to som døde på motorsykkelen fra to voksne kvinner fra Bergens-området.

Kom over i feil kjørebane Spor og forklaringer tyder på at bil har kommet over i motsatt og truffet motorsykkel, opplyste Haugaland og Sunnhordland politidistrikt tidligere i dag.

Tillatt hastighet på stedet er 60 kilometer i timen.

Politiet tilkalte Ulykkesgruppa til Statens vegvesen og krimteknikere etter ulykka.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer