To kvinner savnet etter husbrann

Flere personer skal ha oppholdt seg i boligen som brant ned i Skjeberg natt til mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er to registrerte beboere i huset som brant ned natt til mandag i Skjeberg i Østfold. Politiet fikk raskt kontakt med den ene beboeren, men brukte noen timer til å lokalisere den andre.

Nå leter de etter to personer til.

– Etter at vi fikk kontakt med de to som var registrert bosatt i boligen, har det kommet opplysninger om at det skal ha vært to kvinner i huset før det begynte å brenne. Vi forsøker nå å få tak i disse to. Så langt har vi ikke lyktes med det, sier operasjonsleder Tommy Antonsen i Østfold politidistrikt til NTB ved 6-tiden mandag morgen.

Politiet og brannvesenet fikk melding om brannen klokken elleve natt til søndag. På dette tidspunktet var huset allerede overtent, fortalte Antonsen til Dagbladet.no tidligere.

Det var to personer registrert på adressent til boligen i Skjeberg i Østfold. Beboerne i huset er ikke i familie med hverandre fikk Dagbladet.no opplyst tidligere.

Huset brant ned til grunnen ved 01-tiden natt til mandag.

Det vil bli en rutinemessig etterforskning for å finne årsaken til brannen, forteller Antonsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.