To kvinner siktet for hallikvirksomhet fra massasjesalonger i Kristiansand

- Under aksjonen ble det sikret bevis som kunne bekrefte at det hadde foregått salg av seksuelle tjenester samme dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fredag 5. januar i år aksjonerte politiet mot to thaimassasjesalonger i sentrum av Kristiansand, etter at de hadde fått mistanker om at det foregikk organisert salg av seksuelle tjenester på salongene, skriver politiet i en pressemelding i dag.

- På stedet ble det pågrepet to kvinner som begge er siktet for hallikvirksomhet. Den ene av de pågrepne er innehaver/eier av begge massasjesalongene, og hun har delevis erkjent straffeskyld. Den andre pågrepne kvinnen har ikke erkjent straffeskyld for hallikvirksomhet, opplyser leder av felles enhet for etterforskning i Agder politidistrikt, Leif Vagle.

- Under aksjonen ble det sikret bevis som kunne bekrefte at det hadde foregått salg av seksuelle tjenester samme dag, sier Våge.

Ifølge politiet har stedene hatt fokus fra politiets side over lengre tid. Ved den ene salongen har det tidligere blitt pågrepet en kunde for kjøp av seksuelle tjenester, opplyser politiet.

- I dette tilfellet var begge huseiere ukjente med hva som har foregått på disse salongene og de ønsker å samarbeide med politiet for å hindre fortsatt straffbar virksomhet, sier Vagle.

Politiet har mistanke om at det også foregår salg av seksuelle tjenester på andre massasjesalonger i Kristiansand, og skriver at de nå jobber videre med dette.