<strong>TO SKUTT:</strong> To kvinner ble skutt i en leilighet i Sörbäcksgatan i Malmö i kveld. Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX
TO SKUTT: To kvinner ble skutt i en leilighet i Sörbäcksgatan i Malmö i kveld. Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX Vis mer

To kvinner skutt i leilighet i Malmö

Fraktet til sykehus. Utelukker ikke kobling til de andre skyteepisodene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||
MALMÖ/OSLO (Dagbladet): To kvinner ble i kveld skuddskadd i en leilighet i Malmø.

De er fraktet til sykehus i ambulanse.

- En person har skutt inn i en leilighet. To personer er skadd, men ikke livstruende. De er fraktet til sykehus i ambulanse, sier Innsatsleder Jesper Ingvert i Malmö-politiet til Dagbladet på stedet.

Dagbladets reporter forteller at det har samlet seg masse mennesker utenfor bygget der skuddet falt. Hendelsen skjedde i bydelen Kroksbäck, som er kjent for å være en bydel der det bor mange med innvandrerbakgrunn.

- Vi kan ikke utelukke at denne hendelsen kan kobles til de andre skyteepisodene den siste tida, sier innsatslederen til Dagbladet.

Han opplyser at det bare er avfyrt ett skudd, men at to personer ble skadd. I tillegg til de to kvinnene var det et barn i leilighet. Det er nå tatt hånd, skriver Expressen.se.

Se Expressens oversikt over alle skuddene fram til i dag.

- Vi har patruljer på plass for å forsøke å finne ut hvor skuddene kom fra, sier Calle Persson ved politiet i Skåne til Aftonbladet.se.

Det siste året har mellom 10 og 15 personer av utenlandsk opprinnelse blitt beskutt i Malmö. Politiet frykter at en person med rasistiske motiver står bak skuddene.

Dagbladet kommer med mer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer