Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- To kvinner voldtatt i leilighet i Oslo

Tvunget inn i bil utenfor utested.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||||To kvinner i begynnelsen av 20-årene skal ha blitt voldtatt i en leilighet i Oslo natt til lørdag.


Kvinnene skal ifølge politiet ha blitt tvunget inn i en bil av to ukjente menn utenfor et utested ved 3.30-tiden.

Deretter skal de ha blitt kjørt til en leilighet der de ble tvunget inn. Der skal den ene ha blitt voldtatt og den andre utsatt for et seksuelt overgrep som likestilles med voldtekt, melder TV Norge.

Politioverbetjent Oddleif Sveinungsen ved Sentralvakta i Oslo politidistrikt sier at politiet blant annet jobber med å skaffe video fra overvåkingskameraene på utestedet.

Kvinnene klarte å komme seg ut av leiligheten i 6-tiden og tok taxi hjem til egen bolig før de meldte fra til politiet.

- De er ukjente i Oslo og har ikke klart å påvise hvor det var de ble voldtatt, så vi er svært interessert i å komme i kontakt med taxisjåføren som kjørte kvinnene hjem, sier Sveinungsen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling