Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To løslatt og sjekket ut

De to andre mennene som sammen med brødreparet var siktet for drapsforsøk etter skyteepisoden, ble i går kveld løslatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Begge de to mennene, på henholdsvis 19 og 25 år, ble pågrepet av politiet på E6 ved Shell-stasjonen på Kløfta etter skyteepisoden. Politiet valgte i går å frafalle siktelsen mot de to, og mennene ble seint i går løslatt.

- En helt riktig avgjørelse. Min klient har ingen som helst tilknytning til skyteepisoden. Han var på flyplassen for å ta farvel med venner, sier advokat Marte Svarstad Brodtkorb som representerte 19-åringen.

Før skyteepisoden skal han ha hilst på brødreparet som nå er siktet, men han var ikke til stede da skuddene falt. Heller ikke 25-åringen som han ble pågrepet sammen med var til stede.

- Min klient hadde ikke noe med skuddepisoden å gjøre. Han kjente ikke de involverte, sier advokat Arne Ringsbye som representerte 25-åringen.

Vitner har forklart at det var fire personer på stedet da skuddene falt. Politiet opplyser imidlertid at de ikke leter etter flere enn de to som nå er siktet.