SPERRET AV: Bak denne døra ble kvinnen funnet død like før midnatt. Det hørtes voldsomt støy fra rommet før hun ble funnet. Foto: Erik Hattrem / Dagbladet
SPERRET AV: Bak denne døra ble kvinnen funnet død like før midnatt. Det hørtes voldsomt støy fra rommet før hun ble funnet. Foto: Erik Hattrem / DagbladetVis mer

«To mann dreper hverandre på en veranda i 4. etasje. De er blodige.»

En mann er pågrepet etter at en kvinne ble funnet død på hotell i Molde. Slik lød meldinga til politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MOLDE/OSLO (Dagbladet): På en pressekonferanse ved 03-tida i natt opplyste politiet at den første, dramatiske meldinga lød slik:

«To mann dreper hverandre på en veranda i 4. etasje. De er blodige.»

Nå er en mann pågrepet etter at politiet kom til hotellet og fant en kvinne død på hotell Alexandra i Molde. Dagbladet får opplyst at det var et massivt bråk fra rommet i fjerde etasje der kvinnen ble funnet død.

I en pressemelding sier Nordmøre og Romsdal politidistrikt at de etterforsker en legemsbeskadigelse med døden til følge.

Erklært død Meldinga kom ifølge Romsdals Budstikke inn til politiet klokka 23.58 i går kveld.

- Ambulanse ble varslet, og politipatruljen kom inn på hotellrommet kl 00.12. Der fant de en kvinne liggende på balkongen, og en mann inne på rommet. Begge var blodige. Kvinnen på balkongen var sterkt skadet, og legen som kom til stedet erklærte henne død etter få minutter, rundt kl. 00.20, opplyste etterforskningslederen, politioverbetjent Arild Angen, på pressekonferansen.

Til avisa understreket Angen at politiet ikke vet sikkert om kvinnen er drept.

Varslet Mannen som er pågrepet vil bli siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Han skal selv bli behandlet på sykehus for skader.

- For alt vi vet kan kvinnen ha falt og fått skader som kan vise seg å være dødsårsaken. Det er dette etterforskningen skal avdekke, sier Angen.

Det er iverksatt bred taktisk og teknisk etterforskning i saken. Det er fattet en beslutning om rettsmedisinsk obduksjon av den døde kvinnen.

Hotelldirektør Vanja Braute opplyste tidligere i natt at den døde kvinnen var gjest på en konferanse på hotellet, og at en hotellgjest hadde meldt ifra i resepsjonen om bråk.

STENGT AV: Svart plastikk dekker delvis balkongen på Hotel Alexandra i Molde der kvinnen skal være funnet. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
STENGT AV: Svart plastikk dekker delvis balkongen på Hotel Alexandra i Molde der kvinnen skal være funnet. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix Vis mer