To mann reddet opp av isen

Redningsmannskaper i Nord-Trøndelag reddet opp sistemann etter en time i vannet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To menn gikk gjennom isen i Borgenfjorden sør for Steinkjer ved 12.30-tida. Den ene falt uti da han gikk ut på isen for å redde den første som falt i vannet.

- Redningsmannen ble hentet opp i båt relativt raskt, etter omtrent et kvarter og han er så godt som uskadd, sier operasjonsleder til Dagbladet.no. 

Den tynne isen skapte store problemer for redningsmannskapene som selv opplevde at isen brast under operasjonen. 

- Andremann var i vannet i nesten en time. På grunn av den tynne isen måtte redningsmannskapene slepe mannen gjennom vannet for å få ham inn til land, sier operasjonsleder i Nord-Trøndelag politidistrikt.

Mannen som var lengst i vannet er naturlig nok kraftig nedkjølt og får nå behandling på stedet. Han vil bli fraktet til sykehus i ambulanse eller luftambulanse, men det skal ikke være fare for livet til mannen.

Ifølge øyenvitner gikk de to mennene gjennom isen 200 - 300 meter fra land, innerst i fjorden mellom Mære kirke og Gjørv gård.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer