Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To menn (64) og (37) siktet for drap

En 37 år gammel mann og en mann i 60-årene er drapssiktet etter likfunnet i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 37 år gammel mann er siktet for drap etter likfunnet i Oppegård. I tillegg er en mann i 60-årene siktet for det samme.

De to sitter nå i avhør.

- Min kollega Karen Forbrigd er nå på politihuset, hun bistår min klient, sier advokat John Christian Elden, som representerer mannen, til Dagbladet.

Forsvarer Aase Karine Sigmond bekrefter ovenfor Dagbladet at hennes klient er siktet for drap.

Dagbladet får bekreftet at den 37 år gamle mannen fra Sunnmøre - som den siste tiden har hatt tilhold i Oslo - klokka 0400 natt til i dag ble siktet for drap.

- Min klient er ifølge politiet siktet for å ha drept en ukjent kvinne. Drapet skal ha skjedd før 3. september, sier John Christian Elden til Dagbladet.

Politiet har ikke villet bekrefte identiteten til den døde personen som ble funnet i Oppegård i gård kveld, men utelukker ikke at det kan være Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) som har vært savnet fra Østensjø i Oslo siden natt til søndag 5. august.

Politiet har nå kalt inn til pressekonferanse 18.00.
Follo-politiet opplyste i dag morges at Oslo politidistrikt har tatt over etterforskningen.

Finkjemmer området Politiet har i dag jobbet med å finkjemme området hvor liket ble funnet, og Dagbladets reporter på stedet forteller at politiet blant annet har sperret av et område foran en søppelcontainer på industriområdet.

I tillegg befinner et titalls politibetjenter seg i skogen hvor liket ble funnet. Teknikere fra politiet jobber på spreng i området, og som Dagbladet skrev tidligere i dag har politiet også gått fra dør til dør på stedet.

Ifølge Østlandets Blad skal to menn skal være pågrepet i forbindelse med likfunnet. Kilder i Oslo politidistrikt bekrefter overfor Dagbladet at det er dem som har pågrepet de to personene.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media