Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To menn anmeldt for overfallsvoldtekt

En kvinne i 20-årene har anmeldt to menn for overfallsvoldtekt i Baneheia natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun ble innhentet av to menn som løp etter henne i Baneheiveien. Der skal de ifølge anmeldelsen ha dratt henne inn i skogen i Baneheia hvor voldtekten fant sted, skriver fvn.no.

Kvinnen har vært til undersøkelse på voldtektsmottaket ved Sørlandet sykehus Kristiansand, og kriminalteknikere har også vært på åstedet og gjennomført undersøkelser i et forsøk på å sikre seg tekniske spor.

Grov og alvorlig
Politiet betegner overfallsvoldtekten som grov og alvorlig.

Kvinnen har forklart til politiet at de to mennene som gjennomførte overgrepet er i alderen 20 til 25 år og av utenlandsk opprinnelse.
Hun gikk gjennom Markensgate i en hvit kjole med mørk strikkejakke. Hun kom opp til Slottet, og fortsatte i undergangen ved Gartnerløkka og spaserte langs fortauet på Setesdalsveien før hun svingte opp gang- og sykkelveien mot Baneheiveien. Overgrepet skal ha skjedd cirka klokka 03.

Opplysninger
Politiet er interessert i alle opplysninger om kvinnen i den hvite kjolen og andre som kan ha sett noe av interesse i Markensgate, ved Slottet og langs Setesdalsveien opp til Baneheiveien i tidsrommet fra klokka 02.30 til klokka 03.30 natt til søndag.

Også andre steder i landet har politiet hatt hendene fulle etter fem anmeldte voldtekter- og voldtektsforsøk natt til søndag.

Politiet etterforsker voldtekter i Orkanger, Selbu, Røros, Karmøy og i Stavern. Flere personer er pågrapet.

Trøndelags-politiet etterforsker en voldtekt i Røros, en voldtekt i Orkanger og et voldtektsforsøk i Selbu. De har pågrepet personer i alle sakene.

I Rogaland er to personer pågrepet av poltiet etter at en kvinne fortalte hun var blitt voldtatt i et hus i Karmøy kommune i Rogaland.

Vestfoldpolitiet leter etter en mann som etter at en 19 år gammel kvinne har forklart at hun ble voldtatt av en mann som tilfeldigvis kom kjørende i en bil langs veien der kvinnen gikk.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!