To menn avslørt av DNA-spor i brutalt turistdrap

Hannah (23) og David (24) drept på strand i Thailand.

FUNNET DREPT: Hannah Witheridge (23) fra Norfolk og David Miller (24) fra Jersey ble mandag funnet drept på stranda på ferieøya Koh Tao i Thailand. Foto: Reuters.
FUNNET DREPT: Hannah Witheridge (23) fra Norfolk og David Miller (24) fra Jersey ble mandag funnet drept på stranda på ferieøya Koh Tao i Thailand. Foto: Reuters. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To burmesere har innrømmet drapet på de britiske backpackerne David Miller (24) og Hannah Witheridge (23) i Thailand i september.

Politiet har også funnet de to mennenes DNA på åstedet.

Funnet halvnakne Hannah og David ble funnet drept på ei strand på ferieøya Koh Tao i Thailand den 15. september. I jakten på drapsmennene har politiet blant annet tatt fotavtrykk og over 100 DNA-prøver av lokale arbeidere. Og nå har de funnet en match.

- Tre burmesiske arbeidere ble tatt inn for DNA-testing. Under etterforskningen innrømmet en av dem å ha drept de to utlendingene, sa visepolitidirektør Jaktip Chaijinda til Sky News i går.

Etter det har enda en mann innrømmet drapet. De to mennenes DNA ble funnet på det kvinnelige offeret, Hannah Witheridge, som døde av en hodeskade. De to burmeserne innrømmet også å ha forgrepet seg på Witheridge.

Politiet mener en tredje mann også var til stede under voldtekten, som sto og så på.

Deltok på strandfest Hannah og David ble begge funnet nesten nakne, med brutale hodeskader på Sairee Beach på den lille thailandske ferieøya. En blodig hakke ble funnet på stedet, og politiet sier denne og en pinne ble brukt til å drepe de to britene. For David Miller er også drukning utpekt som dødsårsak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer