Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To menn druknet ved Granvin

Skal ha vært ute i samme båt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rett før klokken seks i kveld ble politiet varslet om at en person var havnet i vannet ved Granvinfjorden i Hordaland.

Litt senere kom det melding om at enda en person var havnet i vannet. Luftambulanse fra Bergen kom til stedet og det ble forsøkt gjenoppliving.

- Det tok ganske lang tid før politiet var der. Dette er ganske langt fra sentrale steder. Både sivile og redningspersonell fra helsevesenet forsøkte gjenopplivning av de to, men desverre ble begge erklært døde på stedet, sier operasjonsleder Konrad Grindeland ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

De to skal ha vært ute i den samme båten like før ulykken skjedde.

- Forbipasserende oppdaget de to mennene flytende ved en båt på fjorden, sier Grindeland til NTB.

Han vil ikke gå ut med nærmere opplysninger om alder eller identitet på de to omkomne før alle pårørende er varslet. Han kan imidlertid bekrefte at det er to menn som er omkommet ved drukning.

Det er foreløpig uklart hva det var som gjorde at de to mennene havnet i vannet.  Vakthavende lege Guttorm Brattebø ved Luftambulansen i Bergen sier til bt.no at mennene trolig har falt ut av en mindre privatbåt.