To menn etterlyst i parteringsdrapet

Sett sammen med Torben Vagn Knudsen langfredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 41 år gamle taxisjåføren Torben Vagn Knudsen ble sett sammen med to menn ved sjutida på morgenen på langfredag.

Møtte drapsmenn på pub?

Dagen etter ble to avkappede bein og en arm oppdaget i en container i København. På mandag ble resten av kroppen til den drepte sjåføren funnet av en hundeeier som gikk tur.

Politiet ønsker å snakke med de to mennene som var sammen med sjåføren før han ble drept. De leter nå etter en mann med asiatisk utseende, og mannen snakker dansk.

En amerikansk mann eller en mann som snakket engelsk er også etterlyst, ifølge Berlingske Tidende.

Politiet tror at Vagn Knudsen jobbet på skjærtorsdag og gikk på pub da skiftet hans var ferdig. Offeret ble sett sammen med de to etterlyste på puben Andys Bar i Gothersgade i den danske hovedstaden.

De tre forlot puben sammen i morgentimene på langfredag og gikk i retning Nyhavn, og i løpet av de neste timene oppsto det kamp mellom sjåføren og gjerningsmennene, eller han ble overfalt og prøvde å verge seg.

Leter etter åsted

Vagn Knudsen ble drept av en rekke knivstikk. Gjerningsmannen eller gjerningsmennene har deretter partert den døde, muligens for lettere å bli kvitt kroppen. Levningene ble funnet i Klerkegade og Adelgade. Politiet leter etter drapsåstedet og tror at det må være i nærheten av området der likdelene ble funnet.

To menn etterlyst i parteringsdrapet

- Det skal være der i nærheten. Og det må være noen som har hørt noe, sier kriminalinspektør Ove Dahl i drapsavsnittet til avisa BT.

Taxien som Vagn Knudsen kjørte, er funnet, men privatbilen hans er savnet. Den døde kan ha bodd i bilen, en Opel Kadett, de siste ukene etter at forholdet til kjæresten tok slutt før påske.