Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To menn fengslet etter voldtektsforsøk på festival

Skal ha prøvd å forgripe seg på 14-åring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn er fengslet i to og fire uker, siktet for å ha forsøkt å voldta en 14 år gammel jente under festivalen «Heilt Vilt» i Drangedal i helgen.

Jenta skal ha blitt forsøkt voldtatt da hun gikk langs veien. To menn dro henne ned i grøfta, opplyser politiet i Telemark. Mennene skal ha blitt skremt da to personer kom gående forbi. Mennene forsvant da inn i skogen i nærheten av festivalområdet.

De siktede mennene, som er 23 og 33 år gamle, ble fredag framstilt for fengsling i Nedre Telemark tingrett. Den siktede 23-åringen ble fengslet for to uker og ble fredag kveld overført til fengsel i Kragerø. Den eldste mannen ble varetektsfengslet i fire uker og skal lørdag fraktes til Ringerike fengsel, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt til NTB.

Politiet begjærte mennene varetektsfengslet på grunn av fare for bevisforspillelse. Begge nektet straffskyld.

Politiet har sikret seg tekniske bevis i saken og håper at dette også kan bidra til å oppklare voldtektsforsøket.

- Vi har sikret oss klær, som er til vurdering for å finne tekniske spor. Spesielt med tanke på DNA-spor, men det kan ta tid får resultatene av undersÃkelsene er klare, sier politiadvokat Torunn Fossli Sæthre til Telemarksavisa.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling