Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To menn funnet døde

Det er funnet to menn døde etter en vannscooterulykke. De ble funnet i Øyenkilen i Fredrikstad.

OMKOM: Politiet bekrefter at to personer er funnet omkommet i sjøen mellom Hvaler og Fredrikstad. Video: Nyhetstips.no Vis mer

Fredag ble to menn i 30-åra meldt savnet etter en vannscooterulykke ved Øyenkilen. Siden den gang har det pågått en leteaksjon etter de to savnede. I dag ble de bekreftet omkommet av politiet.

Ifølge Fredrikstad Blad var båter fra Røde Kors, politi og ambulanse på plass i Øyenkilen lørdag morgen. Medisinsk personell gikk senere om bord i båten fra Røde Kors som lå til ved brygga i Øyenkilen.

Folk som befant seg i båter i bryggeanlegget ble bedt om å gå i land. Etter hvert dukket flere politifolk opp.

Vannscooteren ble funnet av redningsskøyta Bergesen d.y. allerede klokken 04.37 natt til lørdag. Den ble funnet ved Øyenkilen på Fredrikstad-siden av Lera ved utløpet av Vesterelva.

Politiet melder at det er stor sannsynlighet at de to er de samme som var meldt savnet.

- Vi vet at de har vært ute med vannscooter før de ble meldt savnet. Hva som konkret har skjedd etter det, vet vi ikke ennå, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen, til Dagbladet.

- Nå skal saken etterforskes videre, og avklare om vi klarer å finne årsaken til at disse personene omkom.

Vakthavende redningsleder Eirik Walle sier til NTB at de to mennene skulle til en hytte i området fredag kveld, men de dukket aldri opp som avtalt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!