DØDE PÅ SYKEHUS: Her får en mann i 70-åra behandling etter at han ble stukket flere ganger med kniv i brystet. Mannen døde av skadene. Foto: SCANPIX
DØDE PÅ SYKEHUS: Her får en mann i 70-åra behandling etter at han ble stukket flere ganger med kniv i brystet. Mannen døde av skadene. Foto: SCANPIXVis mer

To menn funnet drept to kilometer fra hverandre

Kvinne (34) pågrepet i Växjö.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): En 34 år gammel kvinne er pågrepet etter at to menn ble drept i to forskjellige bolighus i Växjö i Sverige i formiddag.

Det ene offeret, en mann i 40-årsalderen, ble funnet død med stikkskader i sin egen leilighet i 09-tida i morges. Det skjedde da slektninger kom på besøk.

Rundt to timer seinere ble ambulanse og politi tilkalt på nytt da en mann i 70-åra ble funnet hardt skadd i en trappeoppgang, rundt 2,5 kilometer fra det første funnstedet.

Stukket i brystetDen eldre mannen var stukket gjentatte ganger i brystet med en kniv, ifølge Smålandsposten, og åstedet bar preg av voldsom kamp.

I 18.30-tida i kveld opplyste politiet at også denne mannen var død av skadene, skriver Expressen.se.

Det er ikke kjent om det er noen forbindelse mellom ofrene og den pågrepne kvinnen, som ikke skal være kjent for politiet fra før. Kvinnen ble tatt utendørs i 12.30-tida langt unna åstedene, og var da mistenkt for angrepet på 70-åringen, men kobles nå også til det andre antatte drapet.

Politiet vil ikke gå ut med hva som er bakgrunnen for siktelsen.
Ifølge Smålandsposten hadde kvinnen en kniv på seg da hun ble pågrepet.

- Hun har ikke gitt noen opplysninger i de første avhørene, sier pressetalsmann Robert Loeffel ved kronobergpolitiet til Expressen.