Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To menn i 20-årene skadd i trafikkulykke i Oppland

Satt fastklemt i kjøretøyet etter ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både sjåføren og passasjeren er fraktet til sykehus etter at de kjørte av veien og inn i en lyktestolpe ved en bensinstasjon i Heidal i Oppland.

Begge ble først betegnet som alvorlig skadd, men ved 13-tiden opplyser politiet kun sjåføren har alvorlige skader. Tilstanden hans beskrives som stabil. Passasjeren er lettere skadd.

Den ene ble brakt med ambulanse til sykehuset i Lillehammer, mens den alvorlig skadde pasienten ble fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital. Begge er hjemmehørende i Sel kommune i Gudbrandsdalen.

Politiet fikk først melding om ulykken klokka 06.36 om morgenen 17. mai. De opplyser til NRK at ulykken inntraff da sjåføren mistet kontrollen over bilen i en høyresving ved en bensinstasjon. Bilen kjørte rett inn i en lyktestolpe, som da knakk, før den kjørte sidelengs inn i et skilt.

De to guttene satt fastklemt i kjøretøyet etter ulykken og måtte frigjøres av nødetatene. Ulykkesbilen beskrives som totalvraket.

- De måtte skjæres ut, og det var en stund vanskelig å finne puls på begge to. Men det var liv i dem begge da de ble transportert fra ulykkesstedet, sa operasjonsleder Arne Norevik ved politiet i Innlandet til NTB.

(NTB)