Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To menn jages etter brutal voldtekt

En 25 år gammel kvinne skal ha blitt slått, sparket og voldtatt på Ensjø ved 00.40-tida i natt. Kvinnen besvimte, og ble kjørt til legevakta av et forbipasserende avisbud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om den angivelige voldtekten klokka 03.21 i natt.

Kvinnen, som bor i området ved Ensjø, har foreløpig ikke avgitt formell forklaring, men politiet har snakket med henne på legevakta.

- Hun har forklart at to personer som snakket et fremmed språk gikk løs på henne rett overfor t-banestasjonen på Ensjø. 25-åringen sier hun ble slått, sparket og voldtatt. Hun ble bevisstløs, og kom til seg sjøl naken, sier vaktleder Ole Aftret ved Kriminalvakta i Oslo.

Klær og en mobiltelefon som tilhørte kvinnen er funnet på åstedet. Det er ikke klart hvor lenge hun var bevisstløs. Men hun mener voldtekten skjedde ved 00.40-tida, og politiet fikk ikke melding før to og en halv time seinere.

- Hun har ligget såpass lenge at hun var ganske kald da hun kom til seg sjøl, sier Aftret.

25-åringen har ikke greid å gi politiet noe godt signalement av de angivelige gjerningsmennene.

Etterforskere fra Kriminalvakta var på åstedet i natt for å sikre spor. Kvinnen vil trolig bli formelt avhørt i formiddag.