MANGE IMVOLVERT:  To unge menn er alvorlig skadD etter å ha blitt knivstukket ved Shell-stasjonen i Løkkeveien i Stavanger søndag kveld. 
Foto: Carina Johansen, NTB Scanpix.
MANGE IMVOLVERT: To unge menn er alvorlig skadD etter å ha blitt knivstukket ved Shell-stasjonen i Løkkeveien i Stavanger søndag kveld. Foto: Carina Johansen, NTB Scanpix.Vis mer

To menn knivstukket - kaotisk på bensinstasjon i Stavanger

Leter etter navngitte gjerningsmenn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To unge menn er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter knivstikking ved Shell-stasjonen i Løkkeveien i Stavanger søndag kveld.

- Situasjonen var kaotisk. Flere menn av ulike ulike nasjonaliteter løp fra stedet, og ved 20-tiden var ingen pågrepet, sier operasjonsleder Tor Helge Stavik i Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har imidlertid navn på flere av mennene som stakk fra stedet, og kjenner også identiteten til de to knivskadde.

Politiet fikk første melding om knivstikking klokka 19.13.

— Det ser ut som det har vært to gjenger som har havnet i en uoverensstemmelse. Vi har ikke eksakte tall på hvor mange som var involvert, men det var flere enn seks, sier operasjonsleder Tor Helge Stavik i Rogaland politidistrikt til NTB søndag kveld.

Området rundt Shell-stasjonen ble stengt av, og politiet sjekker blant annet opptakene fra overvåkningskameraene.


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram