To menn knivstukket på Karl Johan

To menn ble i natt knivstukket utenfor utestedet Woodstock på Karl Johan i Oslo. Ingen av de skal være livstruende skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet observerte et slagsmål via et videokamera ved 04.15-tiden natt til søndag. En mann som lå nede ble sparket og slått, og politiet rykket ut til stedet, melder NTB

Da politiet kom fram, var to menn, 21 og 27 år gamle, påført knivstikk. De ble begge sendt i ambulanse til Ullevål universitetssykehus. Den eldste hadde fått stikk i ryggen, og det er fare for at nyrene kan være skadd. Tilstanden hans ble søndag morgen karakterisert som alvorlig, men han er ikke livstruende skadd. Den 21 år gamle mannen var lettere skadd.

Politiet pågrep tre menn i 21-22 års alderen, mistenkt for å ha brukt kniv. Et titall vitner ble også brakt til Sentrum politistasjon og Kriminalvakten på Politihuset i Oslo søndag morgen.

- Er det mistanke om gjengbråk?

- Nei, det er ingen ting som tyder på det. Det ene offeret er fra Troms og det andre av afrikansk opprinnelse, sier vaktleder på Kriminalvakten i Oslo, Jostein Plassen, til Dagbladet.no.