Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To menn omkom ved utforkjøring i tunnel

To menn omkom natt til lørdag da bilen deres kjørte i fjellveggen inne i tunnelen som går gjennom Rotsethornet i Volda. Begge de omkomne er fra Sunnmøre, får NTB opplyst ved lensmannskontoret i Volda.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilen har kjørt i fjellveggen med høy hastighet, og de to mennene er trolig blitt drept i sammenstøtet. Bilen tok fyr, og den sto i brann da de første bilene kom til ulykkesstedet som ligger 300 meter fra den ene inngangen. Bilene som kom til fikk rygget ut igjen og varslet politi og ambulanse med nødtelefon som står utenfor tunnelen. Politiet fikk melding om ulykken klokken 3.15

- Jeg var en av de første som kom til stedet, og da var tunnelen så røykfylt at det var umulig å ta seg fram til bilen, forteller lensmannsbetjent Einar Rostad i Volda til NTB.

Redningsmannskapene måtte trekke seg tilbake, men røykdykkere klarte etter kort tid å komme fram til bilen. De to som satt i den var døde.

Den ene av de omkomne er i midten av 20-årene mens den andre er cirka 10 år eldre. Tunnelen på riksvei 651 gjennom Rotsethornet er 2.170 meter lang og ble åpnet i juni i fjor. Den var stengt for trafikk etter ulykken og ble åpnet igjen klokken 11 lørdag.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media