Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To menn pågrepet etter bortføring

To menn er pågrepet etter at en kvinne på rundt 40 år skal ha blitt bortført i Vestby tidligere i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to mennene ble pågrepet i huset der den angivelige bortføringen skal ha funnet sted. Mennene er foreløpig ikke siktet for bortføring, men ble pågrepet for andre forhold.

- Det er uklart om de to mennene og kvinnen kjente hverandre fra før, sier politibetjent Bent Granby ved Follo politidistrikt til Dagbladet.no.

Mennene er tidligere kjenninger av politiet.

Den angivelige kidnappingen skal ha skjedd like etter klokka 16 i ettermiddag. De første meldingene gikk ut på at kvinnen var kidnappet og voldtatt. Kvinnen sitter fremdeles i politiavhør, og sier at hun ble bortført. Hun avviser nå overfor politiet at hun er blitt voldtatt.

- Vi veit egentlig ikke hva dette koker ned til, sier Granby.

Vaktsjef Jan Eivind Myklatun ved Follo politidistrikt sier til Dagbladet.no at kvinnen var i et hus i Vestby sammen med flere andre personer. Hun skal ha gjort anskrik da hun ble ført ut av huset og inn i en bil. Det skal være vitner til episoden, og disse kontaktet politiet.

-Hendelsesforløpet er litt uklart foreløpig. Vi har sikret oss en del bevis, blant annet har vi tatt blodprøver av alle involverte. Alle var nemlig ruset da forsøket på bortføring skal ha skjedd, forteller Myklatun til NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media