Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To menn pågrepet etter voldtekt på karaokebar

Intens etterforskning i natt.

POPULÆR: Trompet Musikkbar, best kjent under navnet Trompeten, ligger sentralt til i Oslo sentrum og har høye besøkstall hele uka. Nå skal politiets tekniske etterforskere saumfare lokalene i jakten på spor. Foto: ESPEN HOVDE
POPULÆR: Trompet Musikkbar, best kjent under navnet Trompeten, ligger sentralt til i Oslo sentrum og har høye besøkstall hele uka. Nå skal politiets tekniske etterforskere saumfare lokalene i jakten på spor. Foto: ESPEN HOVDE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet pågrep på morgenkvisten to menn etter at en ung kvinne skal ha blitt voldtatt på en karaokebar i sentrum.

- Vi har pågrepet to menn i 20-åra. Den ene har status som mistenkt, den andre er foreløpig «pågrepet», opplyser sentralvaktleder Morten Wik ved Oslo politidistrikt til Dagbladet klokka 06.25.

I arresten
De to ble registrert som arrestert på politihuset på Grønland bare et par minutter i forveien. Politiet tror en av dem har utført voldtekten, mens den andre på en eller annen måte er delaktig.

- De vil bli avhørt så fort som mulig, sier Wik.

Det var ca. 01.00 at politiet fikk melding om at en kvinne i 20-åra var blitt voldtatt inne på Trompet Musikkbar ved krysset Skippergata/Karl Johans gate. Stedet, som populært kalles Trompeten, har høye besøkstall hele uka, og kvinnen skal ha vært på stedet sammen med kjente.

Ifølge Dagbladets opplysninger skjedde voldtekten på utestedets toalett i underetasjen.

Politiet er rimelig sikre på at det faktisk har skjedd en voldtekt, og har selv opprettet anmeldelse i saken.

Mange avhør
Politiet prioriterte saken høyt, og politiets taktiske etterforskere utførte avhør av en rekke tilstedeværende personer i flere timer. Det ga etter hvert resultater; de hadde etter hvert gode signalement å gå etter.

- De to pågrepne ble påtruffet i sentrum klokka 05.49, og svarte til signalementene vi hadde fått gjennom avhørene. Det ble til slutt besluttet å pågripe dem begge, forteller sentralvaktlederen.

Kvinnen var i 06.00-tida fortsatt på voldtektsmottaket, men politiet håper hun kan la seg avhøre når hun kommer ut derfra.

Trompetens lokaler er nå avstengt, i påvente av politiets tekniske etterforskere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media