To menn pågrepet for Kåfjord-drapet

Torsdag kveld ble to menn pågrepet og siktet for drapet på Magnar Sivertsen (55).

MISTENKELIG: Dødsfallet på Magnar Sivertsen blir sett på som mistenkelig av politiet. Forrige mandag ble det tent lys utenfor boligen. FOTO: EIRIK BJØRKLUND.
MISTENKELIG: Dødsfallet på Magnar Sivertsen blir sett på som mistenkelig av politiet. Forrige mandag ble det tent lys utenfor boligen. FOTO: EIRIK BJØRKLUND. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet pågrep torsdag 10. oktober to menn i forbindelse med drapet på Magnar Sivertsen (55) som ble funnet død i Olderdalen i Kåfjord kommune lørdag 21. september.

Begge personene er siktet for drap eller medvirkning til drap, opplyser Troms politidistrikt.

«Pågripelsene skjer etter en omfattende teknisk og taktisk etterforskning, og er basert på den samlede informasjonen som politiet nå besitter om saken», opplyser politiadvokat i Troms politidistrikt Elin Norgård Strand.

De pågrepne vil bli avhørt i dag og det vil deretter bli tatt stilling til om varetektsfengsling skal begjæres.

- Gjenstår mye arbeid En tredje person er tidligere siktet for falsk forklaring i forbindelse med saken. Denne personen er ikke blant de som nå er siktet for drap.

- Av hensyn til etterforskningen kan politiet ikke gi ytterligere opplysninger om de pågrepne eller om resultatet av etterforskningen så langt. Det gjenstår fortsatt et betydelig etterforskningsarbeid, opplyser Norgård Strand i pressemeldinga.

Kripos yter fortsatt både taktisk og teknisk bistand i saken.

Væpnet aksjon Politiet i Harstad rykket væpnet ut til Kvæfjord for å bistå Troms politidistrikt i pågripelsen av den ene mannen.

- Det ble pågrepet en person og det var en væpnet aksjon. Vi hadde fire-fem politifolk på plass, sier Politistasjonssjef Geir Pedersen til Harstad Tidende.

Vil ha opplysninger Politiet opplyser også at de fortsatt er interessert i å komme i kontakt med personer som befant seg i Oderdalen fredag 20. eller lørdag 21. september. Alle observasjoner eller annen form for kontakt med avdøde Magnar Sivertsen i de siste dagene før dødsfallet er av interesse.

Det samme gjelder observasjoner av eller opplysninger om personer eller kjøretøy med tilknytning til Sivertsens bopel. 

Vet du noe om denne saken? Tips oss på 2400@db.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer