To menn pågrepet og siktet i savnet-sak

31-åring har vært borte i 20 dager.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To menn er pågrepet og siktet i forbindelse med saken der Romeriks-mannen Frank André Gundersen (31) er savnet.

- Begge vil bli framstilt for fengsling i dag, opplyser Haris Hrenovica, politiadvokat ved Romerike politidistrikt, til Dagbladet.

Hrenovica vil ikke utdype hva de to er siktet for. Den ene siktedes forsvarer, Linda Ellefsen Eide, opplyser imidlertid til Romerikes Blad at hennes klient er siktet etter straffelovens paragraf 233 - dvs. drap.

Tarjei Ræder Breivoll, forsvarer for den andre siktede, en 29-åring, vil ikke kommentere saken overfor Dagbladet før han har snakket med sin klient.

Gundersen forsvant fra en adresse i Skogbygda i Nes kommune for 20 dager siden. Politiet har tidligere gått ut med at de leter etter en omkommet person. Søket etter 31-åringen ble først innstilt, for så å bli gjenopptatt.

31-åringen ble sist sett 5. eller 6. mai., da han forlot et hus i Skogbygda til fots. Politiet gjennomførte i går tekniske undersøkelser i det aktuelle huset, og tok med seg gjenstander derfra, ifølge Romerikes Blad.

SAVNET: Frank André Gundersen (31). Foto: Politiet
SAVNET: Frank André Gundersen (31). Foto: Politiet Vis mer