Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To menn savnet i Ryfylkeheiene

To menn i 40-årsalderen er savnet i Ryfylkeheiene, der de lørdag skulle gå fra Frafjord til Blåfjellenden, en tur på nærmere 6 timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et Sea King redningshelikopter vil bli satt inn i letingen etter de to ved soloppgang søndag morgen, og Hovedredningssentralen på Sola tror at det er godt håp om å finne dem i god behold.

- De to skal ha noe problemer med beina, og har trolig overvurdert sin egen form. De skal heller ikke være så altfor godt kledd, men det er mange plasser de kan ta seg inn i området, opplyser vaktleder ved Hovedredningssentralen til NTB.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling