To menn sett ved drapsofferets hus

Det brutale drapet på den 71 år gamle pensjonisten Ronald Ramm fra Larvik kan ha blitt begått av to menn. Flere vitner har sett Ramm i heftig diskusjon med to menn i Larvik sentrum kort tid før drapet. I går fikk politiet et nytt tips om at to menn også skal være sett i nærheten av huset hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det nye vitnet så to personer på veien like ved huset til Ramm på Rødberg. De gikk da mot huset til Ramm. Siden observasjonen er gjort like ved huset til Ronald Ramm, regner politiet tipset som svært interessant.

Heftig diskusjon

Politiet har tidligere fått flere observasjoner av at Ramm har vært i diskusjon med to menn i Larvik sentrum. Den ene observasjonen er fra 30. november 1995, som trolig er den siste dagen 76-åringen var i live.

Dette vitnet kjente Ronald Ramm, og reagerte på at han var så opptatt med diskusjonen med de to mennene at han ikke hilste på henne.

- De som vi nå har fått tips om skal være sett i nærheten av huset til Ramm, kan være de samme som er observert i diskusjon med ham, sier etterforskingsleder Gunnar Hansen fra Kripos til Dagbladet.

Brutalt drap

Drapet på 71-åringen var særdeles brutalt. Han ble slått i hjel med et slagredskap. Han ble funnet bundet fast. Katten hans var dessuten drept på en svært bestialsk måte.

Den tekniske etterforskningen har avdekket at pensjonisten hadde hatt sex med en mann før han ble drept. Det er ingen ting som tyder på at han har hatt homofile tilbøyeligheter, og politiet tror derfor at han kan ha blitt voldtatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer