To menn siktet for å ha stukket 20-åring til døde

20-åring døde av stikkskader i Oslo-leilighet i morges.

DØDE AV SKADENE: En 20 år gammel mann ble sendt til Ullevål sykehus, men mannen døde av skadene på veien. Nå er to menn på 28 år og 31 år siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge og medvirkning til legemsbeskadigelse med døden til følge. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
DØDE AV SKADENE: En 20 år gammel mann ble sendt til Ullevål sykehus, men mannen døde av skadene på veien. Nå er to menn på 28 år og 31 år siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge og medvirkning til legemsbeskadigelse med døden til følge. Foto: Svein Gustav WilhelmsenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Det ble varslet tidligere i dag. Nå er de to leietakerne som ble funnet knivskadd i en leilighet i Alnagata i Oslo, formelt siktet. Politiet har startet full drapsetterforskning.

En 28 år gammel mann er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

En 31 år gammel mann er foreløpig siktet for medvirkning til legemsbeskadigelse med døden til følge.

Det melder Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Kan bli utvidet Politiet utelukker ikke at siktelsen blir utvidet ytterligere, men dette vil ikke skje før over helga. Eventuelle varetektsfengslinger vil også skje til uka.

I leiligheten, som bar tydelig preg av å være et åsted, fant politiet tre skadde menn i dag tidlig. En 20 år gammel mann døde i ambulansen på vei til Ullevål sykehus.

En 31 år gammel mann er lettere skadd og forklarte seg i dag til politiet. 28-åringen er såpass hardt skadd at det ikke har vært mulig å gjennomføre avhør av ham. Tilstanden hans skal ikke være livstruende.

28 og 31-åringen var leietakere i leiligheten der hendelsen skjedde. 20-åringen var på besøk og hadde vært der siden torsdag.

Hørte skrik Flere naboer våknet av skrik fra leiligheten i 2. etasje i bygården i Alnagata 20.

- Jeg hørte alvorlige skrik og jammer fra en mann i 06-tida. Så ble det plutselig stille, men noen minutter senere var det noen som skrek igjen, forteller nabo Hanne Forve til Dagbladet.

HØRTE SKRIK: Nabo Hanne Forve hørte skrik fra utsiden i går morges. Foto: Hans-Matrtin Thømt Ruud
HØRTE SKRIK: Nabo Hanne Forve hørte skrik fra utsiden i går morges. Foto: Hans-Matrtin Thømt Ruud Vis mer