Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To menn skadd etter å ha hoppet fra tak

To menn er skadd etter at de hoppet fra et 20 meter høyt tak og ned i sjøen i Sandviken i Bergen torsdag kveld. For den ene er tilstanden kritisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 24 år gammel mann hoppet fra taket av Sandviksbodene ved 21.30-tiden torsdag kveld, skriver bt.no. Mannen hoppet i sjøen, og ble alvorlig skadd. Politi, ambulanse og dykkere fra brannvesenet rykket ut.

- Han lå under vann da dykkerne hentet ham opp av vannet, sier operasjonsleder Ragnar Lyssand i Hordaland politidistrikt til NTB.

Det ble utført gjenopplivning på kaien, før mannen ble sendt til Haukeland universitetssykehus. Tilstanden betegnes som kritisk og ustabil.

Den andre mannen, en 21-åring, hoppet etter 24-åringen. Han skal ha forstått at 24-åringen var skadd og ville redde ham. 21-åringen er lettere skadd og sendt til legevakten.

- Det vil fra politiets side bli skrevet en anmeldelse og så vil etterforskningen vise om mennene har gjort noe straffbart, sier Lyssand.

Lyssand sier at han ikke tidligere har hørt om at noen har hoppet fra dette taket.

Bygget mennene hoppet fra eies av fiskebedriften Lerøy. Ved siden av ligger Bergen Fritid & Messesenter og Gamle Bergen.

(NTB)