To menn skutt på åpen gate i Norrköping

To menn alvorlig skadet etter at de ble skutt på åpen gate i Norrköping i Sverige lørdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En av mennene er livstruende skadd, melder Expressen. De to mennene, på 33 og 35 år, ble begge fraktet til sykehuset med alvorlige skader.

- Jeg så mannen ligge 30 meter foran meg, sier et vitne til den svenske avisen.

Den ene mannen ble truffet i magen, mens den andre ble truffet i armen. Det er 35-åringen som er livstruende skadd, i følge NTB.

Alvorlig skadd - Skuddet traff den ene mannen i brystet, og begge er alvorlig skadet, sier Helena Persson, indre befal i Norrköping, til Norrköpings Tidningar.

I følge sykehuset er begge mennene fra Norrköping, og de har i natt gjennomgått akutte operasjoner ved Vrinnevisjukhuset.

Politiet fikk melding om skytingen klokken 19.24 i går kveld, og både politiet og ambulanse rykket ut til St. Persgatan i Norrköping.

- Det er ingen indikasjoner på at dette var gjengrelatert, sier politiets pressetalsmann Joakim Stenmann til NTB. I følge han er ingen av mennene tidligere kjenninger av politiet.

Søker med hunder Politiet søker etter gjerningsmannen med hunder, samt vitneavhør og tekniske undersøkelser på stedet, i følge Expressen. Øyevitner så to menn i 40-årsalderen løpe bort fra stedet, og politiet opplyser at de jakter på en eller flere gjerningsmenn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer